Kunststof kozijnen Enschede


Kunststof kozijnen in Enschede plaatsen

Wilt u duurzame kunststof kozijnen in Enschede laten plaatsen? Kunststof brengt genoeg voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn, wat betekent dat u weinig omkijken heeft naar uw kozijnen. Zijn uw kozijnen vier geworden? Haal eenvoudig een natte doek over de kunststof kozijnen en ze zien er gelijk weer als nieuw uit. Daarnaast is het periodiek (om de 5 jaar) overschilderen van uw kozijnen verleden tijd. Dit scheelt u niet alleen heel veel tijd, maar u bespaart ook op de schilderkosten. Te voorbeeld, een eengezinswoning met houten kozijnen moet gemiddeld 1 keer per 5 jaar opnieuw geschilderd worden. De kosten hiervan bedragen rond de €3750,-, een flinke investering die iedere 5 jaar terugkeert. Wanneer u overstapt op duurzame kunststof kozijnen, dan bespaart u maar liefst €62,50 per maand. Een bijkomend voordeel is dat kunststof kozijnen warmte- en geluidsisolerend zijn, zodat u ook op uw jaarlijkse energierekening bespaart. Onze kozijnen zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een strakke vormgeving. Bij Renovatiedirect heeft u de keuze uit ruim 50 kleurtinten, zodat uw kunststof kozijnen aansluiten bij uw woning in Enschede.

De expert in kunststof kozijnen

Op zoek naar een ervaren partij om kunststof kozijnen in Enschede te installeren? Renovatiedirect is uw specialist in VEKA kunststof kozijnen. Wij zijn de landelijke specialist in het kwalitatieve VEKA Softline 82NL profiel, wat bekend staat om duurzaamheid en een lange levensduur. Met een gemiddelde levensduur van maar liefst 80 jaar, profiteert u jarenlang van een lagere energierekening, betere isolatie en een mooie design. Het robuuste profielsysteem is van Duitse bodem en is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse woningmarkt. De Softline 82 is een stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm (klasse A conform EN 12608). Ideaal voor nieuwbouw of het renoveren van uw bestaande woning in Enschede. Het profiel heeft een inbouwdiepte van 116mm (perfect voor triple beglazing) en heeft de uitstraling van een Nederlands kozijn. Hierdoor sluit het VEKA kozijn altijd bij de uitstraling van uw woning aan. Kortom, voordelen genoeg om kunststof kozijnen in Enschede te installeren.

  • Duurzame investering
    Kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Ze zijn energiebesparend en blijven jarenlang mooi. Dankzij de gladde oppervlakte is het reinigen van het kozijnprofiel een eenvoudige klus.
  • De juiste uitstraling
    Stem uw kunststof kozijnen af op uw woning in Enschede. Geef uw kunststof kozijnen de juiste straling. De VEKA Softline 82 NL is leverbaar in meer dan 50 kleuren. Personaliseer het kozijn met een houtnerf of korrelstructuur of neem een keuze uit het unieke SPECTRAL kleursysteem.

Heeft u interesse om kunststof kozijnen in Enschede te laten plaatsen? De experts van Renovatiedirect gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden door te nemen. Vraag een offerte aan en profiteer van de voordelen van kunststof kozijnen.

Verschillende opties kozijnen

Populair | Snel geleverd | HR++ Glas

VEKA Softline 82NL

Hoog isolerend | Snel geleverd | HR +++ Glas

VEKA Softline 82NL

Populair | Trendy | Exclusief

VEKA Spectral

Een offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Vul gratis en vrijblijvend ons contactformulier in

Hoe kunnen we je het beste helpen

Wij van Renovatiedirect staan voor je klaar om je helpen. Bekijk hieronder de opties.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan, vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

We zijn telefonisch bereikbaar op 036-4100200 van 09:00 tot 17:00

Op onze referentiepagina zie je wat onze klanten over ons zeggen!


Vele tevreden klanten gingen u voor

Renovatiedirect wordt door haar klanten beoordeelt met

4,5/5 sterren