Kunststof kozijnen kopen


De voordelen van kunststof kozijnen

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om kunststof kozijnen te kopen. En dat is ook niet zo vreemd, aangezien kunststof vele voordelen met zich meebrengt. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen niet meer te onderscheiden van echte houten kozijnen. Kunststof kozijnen staan bekend om het onderhoudsarme karakter, u haalt simpelweg een doek langs het kozijn en het ziet er weer als nieuw uit. Ten opzichte van houten kozijnen hoeft u bij kunststof kozijnen geen zorgen te maken over het periodieke schilderwerk.

Een eengezinswoning heeft één keer per 5 jaar een likje verf nodig, de gemiddelde prijs hiervoor bedraagt al gauw €3750,-. Omdat u met kunststof kozijnen geen schilderkosten heeft, bespaart u hierdoor maar liefst €62,50 per maand. Daarnaast is een kunststof kozijn warmte- en geluidsisolerend, waardoor u op de lange termijn flink op uw energierekening bespaart. Tegenwoordig hebben kunststof kozijnen een strak design die u zelf naar wens kunt samenstellen. Bij Renovatiedirect heeft u de keuze uit ruim 50 kleurtinten, zodat uw kozijnen perfect aansluiten bij uw woning.

De specialist in VEKA kunststof kozijnen

Overweegt u om kunststof kozijnen te kopen? Zoek dan niet verder, Renovatiedirect is de landelijke specialist in VEKA kunststof kozijnen. Wij installeren uitsluitend het hoogwaardige VEKA Softline 82NL profiel, wat bekend staat om kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur. Onze producten zijn 100% recyclebaar. Dankzij de uitstekende warmte-isolerende eigenschappen van het moderne kozijnprofiel hoeft u aanzienlijk minder te stoken. Met een gemiddelde levensduur van 80 jaar, is een investering in VEKA kunststof kozijnen een buitenkans. Ideaal voor nieuwbouw of het renoveren van uw bestaande woning. Dit profiel heeft een inbouwdiepte van 116mm (perfect voor triple beglazing) en is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De Softline 82 is een robuust en stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm (klasse A conform EN 12608). Het verdiepte profiel heeft de uitstraling van een Nederlands kozijn, waardoor het VEKA kozijn altijd binnen de stijl van uw woning en wijk valt. De schuine lijn van het verdiepte profiel past bijvoorbeeld goed bij de klassieke Nederlandse architectuur van de twintigste eeuw. Redenen genoeg om kunststof kozijnen te kopen.

  • Duurzame investering
    Kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Ze zijn energiebesparend en blijven jarenlang mooi. Dankzij de gladde oppervlakte is het reinigen van het kozijnprofiel een eenvoudige klus. Bovendien hoeft u de kozijnen nooit te verven.
  • Het ultieme woongevoel
    Met de VEKA Softline 82 NL creëert u een behaaglijk wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van condens, tocht en kou.
  • Bepaal de juiste uitstraling
    Geef uw kunststof kozijnen de juiste straling. De VEKA Softline 82 NL is leverbaar in meer dan 50 kleuren. Personaliseer het kozijn met een houtnerf of korrelstructuur of neem een keuze uit het unieke SPECTRAL kleursysteem.

Heeft u interesse om kwalitatieve kunststof kozijnen te kopen? Het aanschaffen van het VEKA Softline 82NL biedt de uitkomst. De medewerkers van Renovatiedirect B.V. gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Vraag een offerte aan en profiteer van de voordelen van kunststof kozijnen.

Verschillende opties kozijnen

Populair | Snel geleverd | HR++ Glas

VEKA Softline 82NL

Hoog isolerend | Snel geleverd | HR +++ Glas

VEKA Softline 82NL

Populair | Trendy | Exclusief

VEKA Spectral

Een offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Vul gratis en vrijblijvend ons contactformulier in

Hoe kunnen we je het beste helpen

Wij van Renovatiedirect staan voor je klaar om je helpen. Bekijk hieronder de opties.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan, vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

We zijn telefonisch bereikbaar op 036-4100200 van 09:00 tot 17:00

Op onze referentiepagina zie je wat onze klanten over ons zeggen!


Vele tevreden klanten gingen u voor

Renovatiedirect wordt door haar klanten beoordeelt met

4,5/5 sterren