Kunststof kozijnen laten plaatsen


Kunststof kozijnen inclusief montage

Bent u overtuigd van de voordelen van kunststof kozijnen? En zoekt u een ervaren partij om kunststof kozijnen te laten plaatsen? Renovatiedirect is de specialist in het leveren en monteren van duurzame kozijnen, in heel Nederland. Wij maken uitsluitend gebruik van het VEKA Softline 82NL© profiel, een hoogwaardig product van Duitse bodem. Dit is een stabiel en sterk systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm. Het kunststof profiel heeft een inbouwdiepte van 116mm en is speciaal gebouwd voor het Nederlandse gevelbeeld. De schuine lijn van het verdiepte profiel past bijvoorbeeld perfect bij de klassieke architectuur van de twintigste eeuw. Om de uitstraling van de kunststof kozijnen af te stemmen op uw woning, heeft u de keuze uit meer dan 50 kleuren en decors. Laat uw kunststof kozijnen plaatsen met een houtnerf of korrelstructuur en geef uw kozijnen een unieke sfeer. Het VEKA profiel staat niet alleen bekend om een modern design, maar brengt vele praktische voordelen met zich mee.

Kunststof kozijnen laten plaatsen door Renovatiedirect

Raampartijen met het VEKA Softline 82NL© profiel verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Dankzij de uitstekende warmte-isolerende eigenschappen hoeft u aanzienlijk minder te stoken en bespaart u fors op uw jaarlijkse energierekening. Bij een oude gasprijs van €1,- per m3 bespaart u €33,- per maand. Bij de nieuwe gasprijzen van €3,- per m3 bespaart u maar liefst €100,- per maand. Met een gemiddelde levensduur van 80 jaar heeft u geen omkijken naar uw duurzame kozijnen. Door kunststof kozijnen te laten plaatsen, is het periodieke schilderwerk verleden tijd. Houten kozijnen moeten om de 5 jaar geschilderd worden om de levensduur te verlengen en de kwaliteit te verbeteren. Kunststof kozijnen staan ook bekend om het onderhoudsarme karakter, u haalt een doek langs het kozijn en het ziet er weer als nieuw uit. Redenen genoeg om kunststof kozijnen te laten plaatsen. Bij Renovatiedirect leveren we kunststof kozijnen altijd inclusief montage. Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd, zodat u niks hoeft te regelen. De kunststof kozijnen worden door onze ervaren montagemedewerkers geïnstalleerd. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe kunststof kozijnen het beste gemonteerd moeten worden, zodat u zorgeloos geniet van woonplezier en een optimale besparing. Het plaatsen van kunststof kozijnen is geschikt voor nieuwbouw of bij de renovatie van uw bestaande woning.

De specialist in VEKA kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen inclusief montage is bij Renovatiedirect de standaard. Overweegt u om kunststof kozijnen te laten plaatsen? Renovatiedirect is de landelijke specialist in duurzame VEKA kunststof kozijnen.

  • Duurzaam en energiebesparend
    Kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Ze zijn niet alleen energiebesparend, maar blijven ook jarenlang mooi. Dankzij de gladde oppervlakte is het reinigen van het kozijnprofiel een gemakkelijke klus.
  • Het ideale woongevoel
    Met de VEKA Softline 82 NL creëert u een behaaglijk wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van condens, tocht en kou.
  • Bepaal de uitstraling van uw kozijnen
    Laat uw kunststof kozijnen in de juiste kleur plaatsen. De VEKA Softline 82 NL is leverbaar in meer dan 50 kleuren. Personaliseer uw raamkozijn met een houtnerf of korrelstructuur.

Heeft u interesse om duurzame kunststof kozijnen te laten plaatsen? De medewerkers van Renovatiedirect B.V. gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Vraag een offerte aan en profiteer van de voordelen van kunststof kozijnen.

Verschillende opties kozijnen

Populair | Snel geleverd | HR++ Glas

VEKA Softline 82NL

Hoog isolerend | Snel geleverd | HR +++ Glas

VEKA Softline 82NL

Populair | Trendy | Exclusief

VEKA Spectral

Een offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Vul gratis en vrijblijvend ons contactformulier in

Hoe kunnen we je het beste helpen

Wij van Renovatiedirect staan voor je klaar om je helpen. Bekijk hieronder de opties.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan, vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

We zijn telefonisch bereikbaar op 036-4100200 van 09:00 tot 17:00

Op onze referentiepagina zie je wat onze klanten over ons zeggen!


Vele tevreden klanten gingen u voor

Renovatiedirect wordt door haar klanten beoordeelt met

4,5/5 sterren