Kunststof kozijnen Lelystad


Kunststof kozijnen in Lelystad plaatsen

Wilt u kunststof kozijnen in Lelystad laten monteren? Kunststof kozijnen brengen vele voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat kunststof onderhoudsarm is, wat betekent dat u weinig omkijken heeft. Haal een doek over de kunststof kozijnen en ze zien er weer als nieuw uit. Daarnaast is het periodiek (om de 5 jaar) verven van uw kozijnen verleden tijd. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar u bespaart ook flink in uw portemonnee. Een eengezinswoning moet gemiddeld 1 keer per 5 jaar opnieuw geschilderd worden. De kosten hiervan bedragen rond de €3750,-, een forse investering die iedere 5 jaar terugkeert. Wanneer u overgaat tot duurzame kunststof kozijnen, dan bespaart u maar liefst €62,50 per maand. Een bijkomend voordeel voor uw portemonnee is dat kunststof kozijnen uitstekend warmte- en geluidsisolerend zijn. Hierdoor bespaart u fors op uw jaarlijkse energierekening. Kunststof kozijnen zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een strak design. Moderne kozijnen zijn tegenwoordig naar eigen smaak te plaatsen. Bij Renovatiedirect heeft u de keuze uit ruim 50 kleurtinten, zodat uw kunststof kozijnen perfect aansluiten bij uw woning in Lelystad.

Kunststof kozijnen van Duitse bodem

Bent u op zoek naar de juiste partij om kunststof kozijnen in Lelystad te monteren? Renovatiedirect is uw specialist in hoogwaardige VEKA kunststof kozijnen. Wij zijn de expert in het hoogwaardige VEKA Softline 82NL profiel, wat bekend staat om duurzaamheid en een lange levensduur. Met een gemiddelde levensduur van 80 jaar, is een investering in VEKA kunststof kozijnen een buitenkans. Het profielsysteem is van Duitse bodem en speciaal gemaakt voor de Nederlandse woningmarkt. De Softline 82 is een robuust systeem dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm (klasse A conform EN 12608). Door de warmte-isolerende eigenschappen stookt u ook nog eens aanzienlijk minder. Aangezien de energieprijzen blijven stijgen, zijn kunststof kozijnen een stuk aantrekkelijker. Door uw oude kozijnen te vervangen, verlaagt u de energiebehoefte en gaat u stijgende energiekosten tegen. Perfect voor nieuwbouw of het renoveren van uw bestaande woning in Lelystad. Het profiel heeft een inbouwdiepte van 116mm (perfect voor triple beglazing) en heeft de uitstraling van een Nederlands kozijn. Hierdoor sluit het VEKA kozijn altijd bij de uitstraling van uw woning en wijk aan. De schuine lijn van het verdiepte profiel past perfect bij de klassieke Nederlandse architectuur van de twintigste eeuw. Kortom, voordelen genoeg om kunststof kozijnen in Lelystad te plaatsen.

  • Een investering waar u jarenlang profijt van heeft
    Kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Ze zijn energiebesparend en blijven jarenlang mooi. Dankzij de gladde oppervlakte is het reinigen van het kozijnprofiel een eenvoudige klus. Bovendien hoeft u de kozijnen nooit te verven.
  • Het ideale woongevoel
    Met de VEKA Softline 82 NL creëert u een gezellig wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van condens, tocht en kou.
  • Bepaal de juiste uitstraling
    Kies uit 1 van de 50 kleuren en stem uw kunststof kozijnen af op uw woning in Lelystad. Personaliseer en geef uw kunststof kozijnen de juiste straling. De VEKA Softline 82 NL is leverbaar in meer dan 50 kleuren. Personaliseer het kozijn met een houtnerf of korrelstructuur of neem een keuze uit het unieke SPECTRAL kleursysteem.

Heeft u interesse om kunststof kozijnen in Lelystad te monteren? De specialisten van Renovatiedirect helpen u graag verder. Vraag een offerte aan en profiteer van alle voordelen van kunststof kozijnen.

Verschillende opties kozijnen

Populair | Snel geleverd | HR++ Glas

VEKA Softline 82NL

Hoog isolerend | Snel geleverd | HR +++ Glas

VEKA Softline 82NL

Populair | Trendy | Exclusief

VEKA Spectral

Een offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Vul gratis en vrijblijvend ons contactformulier in

Hoe kunnen we je het beste helpen

Wij van Renovatiedirect staan voor je klaar om je helpen. Bekijk hieronder de opties.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan, vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

We zijn telefonisch bereikbaar op 036-4100200 van 09:00 tot 17:00

Op onze referentiepagina zie je wat onze klanten over ons zeggen!


Vele tevreden klanten gingen u voor

Renovatiedirect wordt door haar klanten beoordeelt met

4,5/5 sterren