Kunststof raamkozijnen


Bespaar met kunststof raamkozijnen

Wilt u de bestaande houten kozijnen vervangen voor kunststof raamkozijnen? Bij Renovatiedirect kunt u terecht voor kwalitatieve kozijnen waar u jarenlang profijt van heeft. Steeds meer mensen stappen over naar kunststof raamkozijnen, omdat kunststof vele voordelen met zich meebrengt. Kunststof is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en kostenbesparend. Zijn de kozijnen vies geworden? Haal simpelweg een natte doek over de oppervlakte en uw raamkozijnen zien er weer als nieuw uit. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar periodiek schildwerk. Houten raamkozijnen moeten om de 5 jaar overgeschilderd worden, zodat uw kozijnen beschermt blijven tegen vocht. Voor een eengezinswoning ligt de gemiddelde prijs al op €3750,-. Dit is omgerekend maar liefst €62,50 per maand. Deze onnodige kosten kunt u voorkomen door duurzame kunststof raamkozijnen te installeren. Een duurzame investering die zich op de lange termijn terugbetaalt. Daarnaast zijn de raamkozijnen warmte- en geluidsisolerend, zodat u flink op uw jaarlijkse energierekening bespaart. Tegenwoordig hebben kunststof raamkozijnen een modern design die u zelf kunt samenstellen. Bij Renovatiedirect kunt u kiezen uit ruim 50 kleurtinten, zodat uw raamkozijnen perfect aansluiten bij uw woning.

Duurzame raamkozijnen

Bent u van plan om kunststof raamkozijnen te plaatsen? Renovatiedirect is de landelijke specialist in VEKA raamkozijnen. Wij installeren uitsluitend het kwalitatieve VEKA Softline 82NL profiel, wat bekend staat om duurzaamheid en een lange levensduur. Door de sterke warmte-isolerende eigenschappen hoeft u aanzienlijk minder te stoken, zodat u tegelijkertijd op uw energierekening bespaart. De VEKA raamkozijnen hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 80 jaar. Met andere woorden, u profiteert jarenlang van kostenbesparende kozijnen. Kunststof raamkozijnen zijn perfect voor nieuwbouw of bij de renovatie van uw bestaande woning. Het VEKA profiel heeft een inbouwdiepte van 116mm en is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse woningmarkt. De Softline 82 is een stevig systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm (klasse A conform EN 12608). Het verdiepte profiel heeft de uitstraling van een Nederlands raamkozijn, zodat het VEKA kozijn altijd bij uw woning past.

  • Duurzaam en onderhoudsarm
    Kunststof raamkozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Dankzij de gladde oppervlakte is het reinigen van het kozijn een eenvoudige klus.
  • Bepaal de uitstraling
    Geef uw kunststof raamkozijnen de juiste uitstraling. Het VEKA Softline profiel is leverbaar in meer dan 50 kleurtinten. Personaliseer het kozijn met een houtnerf of korrelstructuur of neem een keuze uit het unieke SPECTRAL kleursysteem.

Interesse om kunststof raamkozijnen te laten plaatsen? De specialisten van Renovatiedirect gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. Vraag direct een offerte aan en profiteer van de voordelen van kunststof raamkozijnen.

Verschillende opties kozijnen

Populair | Snel geleverd | HR++ Glas

VEKA Softline 82NL

Hoog isolerend | Snel geleverd | HR +++ Glas

VEKA Softline 82NL

Populair | Trendy | Exclusief

VEKA Spectral

Een offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Vul gratis en vrijblijvend ons contactformulier in

Hoe kunnen we je het beste helpen

Wij van Renovatiedirect staan voor je klaar om je helpen. Bekijk hieronder de opties.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan, vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

We zijn telefonisch bereikbaar op 036-4100200 van 09:00 tot 17:00

Op onze referentiepagina zie je wat onze klanten over ons zeggen!


Vele tevreden klanten gingen u voor

Renovatiedirect wordt door haar klanten beoordeelt met

4,5/5 sterren