Offerte voor kunststof kozijnen


Besparen met kunststof kozijnen

Overweegt u om kunststof kozijnen te laten installeren? Dan wilt u ongetwijfeld weten hoeveel dit gaat kosten. Vraag daarom een offerte aan bij Renovatiedirect en profiteer van scherpe prijzen. Omdat kunststof kozijnen vele voordelen hebben, worden houten kozijnen steeds vaker vervangen voor kunststof. Kunststof is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en kostenbesparend. Het grootste pluspunt is dat periodiek schilderwerk verleden tijd is. Dit scheelt je niet alleen heel veel tijd, maar het is ook gunstig voor je portemonnee. Ter voorbeeld, houten kozijnen van een eengezinswoning moeten één keer per 5 jaar geschilderd worden. De gemiddelde prijs bedraagt al gauw € 3750,-. Met kunststof kozijnen hoeft u niet te schilderen, waardoor u ongeveer € 62,50 per maand bespaart voor andere zaken. Een kunststof kozijn is ook warmte- en geluidsisolerend, waarbij u fors op uw jaarlijkse energierekening bespaart. Bij Renovatiedirect heeft u de keuze uit meer dan 50 kleurtinten, zodat uw kozijnen aansluiten bij uw woning. Benieuwd naar de prijzen? Vraag direct een offerte aan en profiteer van de voordelen van kunststof kozijnen.

De juiste partij voor kunststof kozijnen

Zoekt u de juiste partij om een scherpe offerte op te vragen? Renovatiedirect is de landelijke specialist in VEKA kunststof kozijnen. Wij installeren uitsluitend het VEKA Softline 82NL profiel, wat bekend staat om kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur. Dankzij de warmte-isolerende eigenschappen van het kozijnprofiel hoeft u aanzienlijk minder te stoken. Met een gemiddelde levensduur van 80 jaar, is een investering in kunststof kozijnen een buitenkans. Ideaal voor nieuwbouw of het renoveren van uw bestaande woning. De Softline 82 is een robuust systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm (klasse A conform EN 12608). Het verdiepte profiel heeft de uitstraling van een Nederlands kozijn, waardoor het kozijn altijd binnen de stijl van uw woning past.

  • Energiebesparend en duurzaam
    Kunststof kozijnen verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Ze zijn energiebesparend en blijven jarenlang mooi. Dankzij de gladde oppervlakte is het reinigen van het kozijnprofiel een eenvoudige klus.
  • Het ultieme woongevoell
    Met de VEKA Softline 82 NL creëert u een gezellig wooncomfort. Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen heeft u nooit meer last van condens, tocht en kou.
  • Bepaal de uitstraling
    Geef uw kunststof kozijnen de juiste uitstraling. De VEKA Softline 82 NL is leverbaar in meer dan 50 kleuren. Personaliseer het kozijn met een houtnerf of korrelstructuur of neem een keuze uit het unieke SPECTRAL kleursysteem.

Wilt u de kosten weten van kunststof kozijnen? Vraag direct een offerte aan en laat uw kunststof kozijnen installeren door Renovatiedirect. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Verschillende opties kozijnen

Populair | Snel geleverd | HR++ Glas

VEKA Softline 82NL

Hoog isolerend | Snel geleverd | HR +++ Glas

VEKA Softline 82NL

Populair | Trendy | Exclusief

VEKA Spectral

Een offerte aanvragen of meer informatie nodig?

Vul gratis en vrijblijvend ons contactformulier in

Hoe kunnen we je het beste helpen

Wij van Renovatiedirect staan voor je klaar om je helpen. Bekijk hieronder de opties.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan, vul het contactformulier in voor een gratis offerte.

We zijn telefonisch bereikbaar op 036-4100200 van 09:00 tot 17:00

Op onze referentiepagina zie je wat onze klanten over ons zeggen!


Vele tevreden klanten gingen u voor

Renovatiedirect wordt door haar klanten beoordeelt met

4,5/5 sterren