VEKA SPECTRAL

De kleuren van kozijnen en deuren zijn sfeerbepalende aspecten die het karakter van jouw woning bepalen. Wij van Renovatiedirect bieden onze klanten nog meer keuze in kleuren en decors met ons nieuwe kleursysteem: VEKA SPECTRAL®. Met dit kleurensysteem komen de tijdloze grijstinten in zowel aluminium als zijde glad beschikbaar!

Renovatiedirect werkt doelgericht in het vergroten van de keuze in texturen en kleuren. Niet iedereen wil nu eenmaal hetzelfde. Nu is het mogelijk om optimaal in te kunnen spelen op trends met VEKA SPECTRAL. Dit kleurensysteem biedt een compleet nieuwe look waar een speciale techniek achter schuilt.

We kunnen niet ontkennen dat grijstinten de markt over lijken te nemen. Dit inspireerde Renovatiedirect in samenwerking met VEKA® om de kleuren van SPECTRAL te introduceren. Het zijn fraaie grijstinten die hun meerwaarde danken aan speciale texturen. Een stijlvolle aluminium look en een spectaculaire zijdeglans.

Niet alleen zijn de profielen met VEKA SPECTRAL® erg fraai maar ook nog eens bijzonder functioneel. Uitgebreide tests hebben bewezen dat profielen met VEKA SPECTRAL zowel slag en krasvast als UV-en weerbestendig zijn. Bovendien zijn ze ook bestand tegen chemische stoffen.

Bent u benieuwd naar de 54 kleuren en decors die VEKA SPECTRAL® te beiden heeft? Neem dan vooral contact met ons op!